U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Dog Assisted Coaching


Honden zijn specialisten op het gebied van non-verbale communicatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij vaak feilloos aanvoelen hoe je gemoedstoestand is en daarop reageren. Honden kunnen je daarbij verrassen. Zij voelen, wat wij allang hebben weggestopt. Honden liegen nooit, en laten zien hoe jij je werkelijk voelt.

 

Coachsessies worden gegeven door afgestudeerde coaches. Op een eerlijke, rustige en ervaringsgerichte manier. Je zal zelf je antwoorden vinden op je vragen, en een hond zal je daarbij helpen. In een coachsessie zal je allerlei leuke opdrachten met de hond mogen doen. Aan de hand van de opdrachten zal je tegen bepaalde dingen aanlopen maar zullen ook je eigen kwaliteiten aan het ligt komen. De opdrachten verschillen van parcoursjes lopen, hersenwerkjes maken tot en met een wandeling in het bos. Eigenlijk is alles mogelijk met deze vorm van coaching. Coaching is voor alle leeftijden, van jong tot oud!

 

Je kunt denken aan een coachsessie als je last hebt van een bepaalde angst, gespannen bent, frustraties hebt, geen rust meer kan vinden, altijd bezig bent, levensvragen hebt die je altijd bezig houden, geen zelfvertrouwen hebt, niet weerbaar bent, je kwaliteiten wilt ontdekken, je nog in een rouwproces zit van een overleden dierbare,  je beter leiding wilt kunnen geven op je werk ect. Alles is mogelijk bij coaching! Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

 

Coaching kan ook erg helpen als je tegen iets aanloopt met je eigen hond. Denk hierbij aan uitvallen aan de lijn, spanningen in huis, een hond met extreme angt, ruzie met je partner over wat de hond wel en niet mag, een hond die niet luistert, een overprikkelde hond ect. Neem ook hier gerust contact op voor de mogelijkheden!  Samen met je hond ga je dan aan de slag om het werkelijke probleem aan het ligt te brengen en zal je begeleid worden om het probleem op te lossen.

 

DAC wordt ook gegeven in groepsverband bv voor bedrijven en/of organisaties. Wil je een team beter laten samenwerken en/of inzicht laten krijgen in hun taak in de groep? Zijn er strubbelingen en/of wil je de band van het team versterken? Dan is DAC echt iets voor jullie! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?