U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

HooperCoaching


Hoopers in een hondensport waarbij je op afstand in contact moet blijven met je hond omdat hem/haar door een parcours te sturen op afstand terwijl je zelf op 1 plek blijft staan. Zo leuk aan deze hondensport is dat je veel leert over jezelf, je hond en over jullie als team.  Op donderdagavond en vrijdagochtend worden er groepslessen gegeven, maar je kunt nu altijd ook een privé afspraak maken. Gezelligheid, vrijheid, eigenheid en veiligheid staan hierbij voorop. Gewoon leuk met je hond bezig zijn d.m.v deze geweldige sport en zo een super sterk team worden. HooperCoaching wordt altijd gegeven op de locatie Zeewolde.

 

HooperCoaching wordt gegeven door Mandy van Laar.  Mandy was Nederlands Kampioen Nadac Hoopers Novice 2016, 3e in het  Nadac Novice competitiekampioen 2016, competitiekampioen Nadac Advanced 2017 en Runner up Nadac Advanced 2017, competitiekampioen Nadac Advanced 2018, 2e in het Nadac Novice competitiekampioen 2018, en Nederlands kampioen Advanced 2018!

Verder is Mandy de keurmeester van de Hoopers Nederland wedstrijden en geeft alle praktijk opleidingen Hoopers Nederland

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?