U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Dog Assisted CoachingHonden zijn specialisten op het gebied van non-verbale communicatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij vaak feilloos aanvoelen hoe je gemoedstoestand is en daarop reageren. Honden kunnen je daarbij verrassen. Zij voelen wat wij allang hebben weggestopt. Honden liegen nooit en laten zien hoe jij je werkelijk voelt.

 

Coachsessie privé

Coachsessies worden gegeven door afgestudeerde coaches. Op een eerlijke, rustige en ervaringsgerichte manier. Je zal zelf je antwoorden vinden op je vragen en een hond zal je daarbij helpen. In een coachsessie zal je allerlei leuke opdrachten met de hond mogen doen. Aan de hand van de opdrachten zal je tegen bepaalde dingen aanlopen, maar zullen ook je eigen kwaliteiten aan het licht komen. De opdrachten kunnen gaan van parcoursjes lopen, hersenwerkjes maken tot een wandeling in het bos. Eigenlijk is alles mogelijk met deze vorm van coaching. Coaching is voor alle leeftijden, van jong tot oud!

 Je kunt denken aan een coachsessie als je last hebt van een bepaalde angst, gespannen bent, frustraties hebt, geen rust meer kan vinden, altijd bezig bent, levensvragen hebt die je altijd bezig houden, geen zelfvertrouwen hebt, niet weerbaar bent, je kwaliteiten wilt ontdekken, je nog in een rouwproces zit van een overleden dierbare,  je beter leiding wilt kunnen geven op je werk etc. Alles is mogelijk bij de privé coaching. We kunnen deze coachsessie doen op locatie, bij je thuis of één van onze locaties.

Dog Assisted Coaching voor organisaties en groepen

DAC wordt ook gegeven in groepsverband, bijvoorbeeld voor bedrijven en/of organisaties. Wil je een team beter laten samenwerken en/of inzicht laten krijgen in hun taak in de groep? Zijn er strubbelingen en/of wil je de band van het team versterken? Dan is DAC echt iets voor jullie! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Coachvakantie (C&WV) 

De Coach- en WandelVakantie (C&WV) van 2020 zal plaatsvinden van 12 t/m 19 september.

Hoe ziet de C&WV eruit? Op zondagavond zal er een welkomstdrankje worden gedronken en krijgen jullie alle informatie voor de komende week. Van maandag t/m vrijdag zal er elke dag een wandeling worden georganiseerd door de prachtige bergen van Saalbach-Hinterglemm. Sander van Middelaar is hierbij jullie reisgids en zal elke dag een mooie tocht voor jullie uitzetten. Welke routes we zullen nemen is afhankelijk van het weer. Bij erg slecht weer worden er coachsessies binnen aangeboden, maar elke kans wordt aangegrepen om lekker buiten in de natuur te kunnen wandelen. In de wandelingen zal een mooie opbouw zitten. Jullie zullen tijdens de wandeling gecoacht worden door Mandy van Laar. De wandelingen kunnen variëren van 2 uur t/m 6 uur. We kunnen altijd de groepen zo indelen en eventueel splitsen dat iedereen op zijn niveau aan de slag kan.

In totaal zullen er hooguit 8 deelnemers mee mogen doen aan dit avontuur. De meesten zullen hun hond mee hebben, maar dit is niet verplicht. Oostenrijk is een zeer hondvriendelijk land waar honden overal welkom zijn!

"Niks moet, alles mag" is het motto van deze week. Je kunt elke dag mee gaan wandelen, maar je kunt ook kiezen om iets anders te gaan doen. Je bent hier geheel vrij in. Omdat alle Coach wandelingen vanaf Pension Hagleitner worden georganiseerd, kun je ook altijd terug als je dat wilt of kiezen om een dagje iets anders te doen.

De C&WV biedt 5 overnachtingen bij pension Hagleitner ( meerdere honden pp welkom! ), ontbijt, liftpass voor alle liften in de omgeving, stoere goodiebag, 5 mooie coachwandelingen met verschillende opdrachten om jezelf en eventueel je hond beter te leren kennen, een privé coachsessie met of zonder hond, welkomstborrel op zondagavond en de afscheidsborrel op vrijdagavond.

De C&WV kost €450 p.p exclusief verblijf. Je verblijfskosten zijn afhankelijk van het type verblijf: 2-persoonskamer €35 per nacht, 2-persoonsappartement €60 per nacht, 4-persoonsappartement €90 per nacht, allen exclusief ontbijt.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?