U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Martina Thomas


 

Ik ben Martina Thomas en samen met mijn Dalmatische honden Abby en Gypsy zijn wij het team van de “Stip aan de horizon”.

 

Ik zelf hou van samen met mijn honden lang te wandelen en wij doen verschillende trainingen met beiden, Balans, jachttraining, obedience, treibball…

 

Zelf ben ik al hondeninstructeur sinds meer dan 25 jaar en heb in de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd om mij steeds meer in het hond-mens stuk te verdiepen. Onder ander: de opleiding DAC (dog assisted coaching) bij pets4care, DAI (dog Assissted Interventions) en begeleiding angst voor honden bij Mandy van Laar, Dokter Snuffel, bij BoelBewust specialisatie Hersenwerk voor ouderen etc. Verder verzorg ik voor Mandy, Dokter Snuffel de cursus Angst voor honden “Special Needs”. Vorig jaar heb ik nog de opleiding als instructeur voor blindegeleide/ ADL-honden bij Marlia Oosterhof met succes afgerond.

 

 

 

Sinds een aantal jaren begeleid in zowel volwassenen met angst voor honden als ook kinderen. Dit creatieve werk samen met mijn honden, elke keer weer op maat die mensen begeleiden en ze te helpen in hun eigen stuk is mijn passie. Wij hebben ook nog 2 Maine Coon katten thuis, die ook al een aantal keren meegeholpen hebben om ook de angst voor katten te overwinnen.

 

Daarnaast ga ik met de honden ook bij zorginstellingen voor dementerende ouderen op bezoek.

 

Abby: Dalmatische hond van 10 jaar zwart-wit, zij houdt van mensen, samen dingen doen, overal erbij zijn. Ze houdt van eten en doet er alles voor om het ook te verdienen.

 

Gypsy: Dalmatische hond van 7 jaar, dochter van Abby bruin-wit, zij is gek op rennen, bewegen, haar lichaam gebruiken, balletjes halen, zoekspelletjes

Skaffi: Maine Coon kater van 1,5 jaar, is heel gezellig, wil overal bij zijn maar houdt niet van op schoot zitten. Ook hij houdt van een training af en toe.

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?