U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Dokter Snuffel Teams


 

Een 'Dokter Snuffel Team' bestaat uit een Dr. Snuffel hond en een vaste begeleider. Alle Dokter Snuffel Teams zijn goed opgeleid en/of hebben een interne training gehad bij de Dokter Snuffel Academie.

Elk Dokter Snuffel Team heeft zijn eigen kernkwaliteiten als team, net als zijn valkuilen, uitdagingen en allergieën. De Dokter Snuffel begeleiders zijn zo opgeleid dat ze precies weten hoe ze het beste gebruik kunnen maken van hun kwaliteiten, maar weten ook bijvoorbeeld welke doelgroep niet bij hun past. Zo kunnen ze de kwaliteit en de veiligheid van de sessies waarborgen. Maar vooral het welzijn van zowel de hond als de mensen vinden wij heel belangrijk. We zorgen ervoor dat het juiste Dokter Snuffel Team gematcht wordt met de klant, zodat elke partij zo optimaal mogelijk kan genieten van de samenwerking. 

Alle Dr. Snuffelhonden zijn officieel getest en gecertificeerd door Dokter Snuffel. De teams zijn te herkennen aan de zwarte halsdoeken met Dr. Snuffelhond erop en de heuptasjes met Dokter Snuffel. 

 

Wij stellen u graag de volgende Dokter Snuffel Teams voor:

 

 Mandy, Martina, NickyMoniek, Annika, Saskia,

Dominique, Catharina, Tiny, Elly, Annemieke

 

Wil je samen met je hond ook als Dokter Snuffel Team aan het werk, en werk je in regio Amersfoort?, mail dan voor een aanmeldingsformulier naar :         

 

Mandy@doktersnuffel.nl

                                                             

 


Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?