U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Annemieke van de Vorst


 

Ik ben Annemieke van de Vorst en volgens mijn moeder kon ik eerder hond zeggen dan mama. De passie voor honden is altijd gebleven en sinds 1988 ben ik verslingerd aan briards, de langharige Franse herdershond. Dit zijn echte “mensen” honden en ik heb er inmiddels 2 opgeleid tot speurhond/reddingshond.

Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in diverse ziekenhuizen, eerst als verpleegkundige en later als klinieksecretaresse. Hier heb ik vaak gezien en gehoord hoe mensen en kinderen hun huisdieren misten en wat contact met een dier dan had kunnen betekenen.

Twee jaar geleden kwam Mandy op mijn pad en van het één kwam het ander. Inmiddels heb ik de cursus Dog Assisted Interventions gevolgd en afgesloten. Deze cursus heb ik samen gedaan met Coco omdat Japie net in deze periode moeder werd.

Japie is 4 jaar oud, een zeer aktieve werkhond, maar aan de andere kant een enorme knuffel. Ze is inmiddels moeder van 9 pups.

Coco is 1 jaar oud en ontzettend lief, mensen moeten vaak lachen alleen al bij de aanblik. Het is een “blij ei”, wordt vaak gezegd.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?