U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Annika SakkersMijn naam is Annika Sakkers. Ik werk sinds 2009 als helpende Zorg en Welzijn in een kleinschalige woonvorm van een verpleeghuis op de gesloten afdeling voor mensen die lijden aan diverse vormen van dementie. 

In december 2009 ontdekte ik wat mijn Australian Shepherd Flóki, toen 4 jaar oud, kon betekenen voor de bewoners. Met haar heb ik in het voorjaar van 2010 een training voor bezoekdier gevolgd en daarna bezochten we de bewoners met grote regelmaat in onze vrije tijd. Mijn passie ligt in het op een verantwoorde manier werken met mijn honden bij mensen die lijden aan dementie. 
Djuna, mijn bordercollieteefje, geniet van aandacht, ze kan met ontzettend veel geduld wachten tot iemand met een beperking in haar richting beweegt om daar dan voorzichtig in mee te gaan. Daarnaast vindt ze het ook heerlijk om actief bezig te zijn. 
Als afwisseling voor Djuna heb ik er voor gekozen om een training te volgen bij Pets4care om mee te kunnen draaien met haar in een maatjesproject voor kinderen die lijden aan autisme en een andere beperking. Ook dit doet ze met veel plezier. 
Dan moeten we door ziekte plotseling afscheid nemen van Djuna's maatje Flóki. 
Omdat ik dolgraag wilde kunnen blijven werken met de honden, ben ik op zoek gegaan naar een stabiele bordercollie, die geschikt zou kunnen worden om in te zetten tijdens mijn werk. Dit werd een bordercolliereu, een herplaatser uit Hongarije. Zijn moeder werkte destijds in Hongarije als gecertificeerd therapiehond. 
Laszlo heeft, inmiddels zelf ook gecertificeerd, zijn sporen in zijn werk ook verdiend. Hij is een vrolijke Frans, die zijn werk met veel plezier doet. 

Wij zetten ons als team graag in om mensen met beperkingen te motiveren/kalmeren/activeren of om gewoon die kleine glimlach op een gezicht te laten verschijnen.
 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?