U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Catharina van Klaveren


Graag stel ik me even voor: Ik ben Catharina van Klaveren en toen ik tijdens mijn werk op het Kinderdagverblijf voor kinderen met een beperking mijn Golden Retriever Banjer mee mocht nemen, merkte ik al dat alleen al de aanwezigheid van een hond een belangrijke factor is die veel kan betekenen voor mensen. 

Het leuke is dat het werken met mensen en honden een combinatie is van mijn werk en mijn hobby. Ik werk als therapeut  in het Speciaal Onderwijs en ben al een flink aantal jaar met veel plezier gediplomeerd lesgeef op de honden club in mijn woonplaats.  Met de Golden Buddy train ik apporteren en GG en met Doerak de doodle train ik combisport en GG.
Omdat het werken met mensen en honden voor mij de allerleukste baan is die ik me kan wensen, heb ik 2103 mijn praktijk Spel met Zorg opgezet. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nascholing en zo kwam ik Mandy tegen die me vroeg om samen te werken voor Dokter Snuffel.
Dat doen we graag, want door de inzet van mijn honden wil ik bijdragen aan de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen en (jong) volwassenen. Wat bijzonder om daar deel van uit te maken! 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?