U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Dominique van Dam


Ik ben Dominique van Dam en samen met mijn hond Bisou vorm ik een team. Ik woon en werk in Hilversum en samen met mijn hond Bisou – een Australian Labradoodle – heb ik een fijn, druk leven, waar ik met volle teugen van geniet. Daarnaast heb ik nog een ‘bonushond’, de lieve Hovawart van mijn moeder die vaak komt logeren.

Ik vind dat elk mens – oud en jong – zichzelf moet kunnen zijn, zonder oordelen van een ander die in de weg zitten. Je mag je laten zien, in al je kleuren en verschijningen en je mag je ontwikkelen naar de persoon die je wilt zijn. Daarbij hebben mensen af en toe misschien wat hulp nodig en die hulp geef ik graag met mijn co-coaches Bisou en Chiku.

Bij Dokter Snuffel zet ik me graag in om samen met Bisou ouderen te bezoeken. Bisou is een echte entertainer, een type ‘kijk-hier-ben-ik’, vrolijk en niet te stuiten. Ik zie de mensen genieten van de aandacht die ze van Bisou krijgen, opleven omdat ze weer even terugdenken aan goede oude tijden en gewoon ‘zijn’.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?