U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Evelyn Manse

Mijn naam is Evelyn Manse. Ik ben getrouwd en heb twee zonen, inmiddels tieners.

 

Sinds 2017 is labradoodle Bink in ons leven gekomen. Ik ben opgegroeid met een hond en heb altijd zelf een hond gewild. Wij wilden eerst wachten tot de kinderen wat ouder waren. En toen kwam Bink voorbij!  Hij heeft het eerste anderhalf jaar van zijn leven bij een ander gezin gewoond, maar door de drukte van dat gezin konden zij hem niet de aandacht geven de hij nodig had. Zodoende is hij bij ons gekomen. Al snel was het mij duidelijk dat Bink de gave heeft om andere mensen te helpen en blij te maken.

 

Na een periode elkaar goed leren kennen hebben we de opleiding Dog Assisted Interventions via Dokter Snuffel gevolgd. Wij werken nu al geruime tijd als bezoekteam voor een Woonzorgcentrum. Onze scope gaan we nu verbreden naar ook andere doelgroepen zoals verstandelijk gehandicapten. Daarnaast ben ik mij aan het oriënteren op mogelijke carrière switch in de zorg- en welzijnssector. Van huis uit ben ik HR adviseur en loopbaan/re-integratiecoach. Deze ervaringen waaronder het contact met mensen breng ik mee alsmede mijn enthousiasme, doortastendheid en flexibiliteit.

 

Eigenschappen die ook Bink in zich heeft, naast het gegeven dat hij een geweldig sociale en stabiele hond is! Als Dokter Snuffel team willen we mensen blij maken, helpen en te ondersteunen.

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?