U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Moniek Valkema


Ik ben Moniek Valkema en ik werk samen met mijn honden Chouffe (Golden Retriever) en Pomme (Australian Labradoodle).

In juni heb ik de opleiding ‘Coachen met de hond als co-coach’ bij Pets4Care afgerond. Sindsdien begeleid ik o.a. kinderen met autisme en hechtingsproblematiek. Daarnaast geef ik workshops ‘spiegelen met honden’ als teambuildingsactiviteit.

Samenwerken met mensen en dieren vind ik geweldig! Ik vind het fijn om mensen verder op weg te helpen en word er blij van als ik iemand een inzicht kan geven waardoor hij weer verder kan of iemand gewoon een heel fijn moment kan bezorgen.

Ik geloof in de samenwerking tussen mens en dier, de verzachte werking van de aanwezigheid van een hond.

Inzichten verschaffen waar men meteen mee aan de slag kan. Niet focussen op het probleem, maar op het opdoen van succeservaringen en kijken hoe je dat kunt meenemen de toekomst in.

Chouffe (2015) is een heel zachtaardige dame die situaties haarfijn aanvoelt en je een heel voorzichtig zetje geeft als dat nodig is. Ze is rustig, voelt goed aan hoe de ander te benaderen, kortom een zelfstandige hond en een tikkeltje eigenwijs.

Pomme (2017) is een ondeugende pubermeid, een ontwapenende knuffelkont die alles leuk vindt. Ze is niet snel ergens van onder de indruk en weet goed wat ze wil. Ze is anti-allergeen en verhaart niet, wat maakt dat ook mensen die allergisch zijn met haar kunnen werken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?