U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Saskia Dijkhuis


Ik ben Saskia Dijkhuis en natuurlijk ben ik ook stapelgek op dieren. Ze spelen in mijn vrije tijd en werk de hoofdrol, samen met hun eigenaren.

Als paraveterinair en later als veterinair praktijkmanager in een dierenkliniek, medeoprichter en coördinator van de Dierenambulance heb ik vaak kunnen meemaken hoe bijzonder de band is van dieren en hun eigenaren.

Daarnaast heb ik een speciale interesse in het gedrag  van honden en  paarden, ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied.

 

Via Mandy heb ik kunnen ervaren hoe het is om je eigen dier in te zetten bij therapie ondersteuning. In dit geval was dat Keetje, mijn kleine 18 jarige Shetlander. Zij mocht een middag mee naar een bejaardentehuis en wat was dat een bijzondere ervaring!

 Ik vond het geweldig om die glimlach op mensen hun gezicht tevoorschijn te zien  komen, en dat allemaal dankzij onze dieren.

Thuis zijn er 3 honden; Harry een Briard teefje,  een echte mensen-hond, Aagje de kleine maar dappere Yorkshire Terriër en Maus de gevoelige Alt   Deutsche Hutehund. Op stal staan Keetje de Shetlander, Guiño en Muña, allebei Spaanse paarden. Naast honden en paarden hebben we ook nog een poes en kipjes.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?