U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Tiny Willemsen


 

Mijn naam is Tiny Willemsen. In het dagelijks leven pedagogisch medewerker bij een peuterspeelzaal.

Ik heb ook gewerkt als activiteitenbegeleidster bij mensen met een meervoudige beperking en heb ook al een klein beetje ervaring opgedaan met mijn honden in een verzorgingstehuis.

 

In onze vrije tijd werken mijn man en ik als vrijwillig schaapsherder met onze 5 honden.

Ik ben actief geweest in de agility en gehoorzaamheid en heb ook trainingen gegeven hierin.

Via onze eerste bordercollie Brice zijn wij bij het schapendrijven terecht gekomen en sindsdien genieten wij van het werk waar onze honden voor geschapen (leuke woordspeling) zijn. En van de mooie Posbank in Rheden natuurlijk.  

 

Als vrijwillig schaapsherder krijg ik vaak mensen mee die een “dagje met de herder” geboekt hebben. Tijdens deze dagen heb ik genoten van de wisselwerking die de schapen, maar vooral ook onze honden op de mensen hebben. Hoe goed het mensen doet! Ik zie de mensen letterlijk “ landen” op zo’n dag.

Dat heeft mij doen besluiten om 3 van onze honden te laten testen voor therapiehond en hun kwaliteiten in te zetten zodat wij nog meer mensen blij kunnen maken.

 

Ik stel u voor aan Jindee en Cay (border collies) en onze kleine Païke (Maltezer) met hen mag ik het Dr. Snuffel team gaan versterken. Samen hopen wij veel mensen blij te mogen maken.

Jindee is alweer 10 jaar, maar nog steeds erg ondeugend. Zij daagt mij uit en gaat altijd, maar dan ook altijd één stapje verder dan geoorloofd. Het is een uitdaging geweest om haar op te voeden, maar ik zou het zó weer over doen! Fantastische hond met een gouden karakter! Ze voelt mensen feilloos aan.

Cay is bijna 5 jaar, maakt heel mooi contact met mensen op zijn eigen lieve manier. Hij wil erg graag werken, spelen en houdt ervan om de hele dag geknuffeld te worden. Geknipt voor dit vak.

En dan Païke, ons zonnetje in huis, altijd blij, maar ook wel voorzichtig en dus rustig met mensen. Veelzijdig inzetbaar door zijn formaat.

Ik ben vereerd om met hen dit werk te mogen doen en hoop nog veel bij te leren.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?