U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Honden training 

Privé HondenCoaching

 

Kun jij soms nog wat hulp gebruiken bij het (her)opvoeden van je hond? Wij helpen je graag !

Door middel van de begeleidingsstijl R.I.E.C.H.® helpen we je graag je hond beter te begrijpen en inzicht te krijgen in de hond en zijn gedrag. Wij werken niet met maar één methode, maar geven advies op maat en kijken wat jij en je hond nodig hebben en waar jij en je hond je prettig bij voelen. Door onze jarenlange ervaring en met behulp van R.I.E.C.H.® weten wij wat voor jullie het beste werkt!

Wij komen bij je thuis of op locatie, maar je hebt ook de mogelijkheid om in te schrijven op één van de volgende dagen op onze locatie in Amersfoort: 29 mei, 12 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni, 10 juli, 21 augustus, 4 september, 16 oktober, 12 november, 11 december  

CoronaPuppy's

 

Een pup opvoeden tijdens de corona crisis brengt extra uitdagingen met zich mee. Socialiseren zal anders zijn dan je misschien gewend bent en je kunt niet zomaar naar een hondenschool. Dokter Snuffel helpt je graag door deze tijd heen met behulp van Wicky, één van de CoronaPuppy's van deze tijd. Op de facebook groep CoronaPuppy's zal Mandy van Laar elke dag een filmpje plaatsen van het socialisatieproces van Wicky. Je krijgt van 1 april t/m 30 juni een hoop tips en trics en vooral ook veel praktische voorbeelden van oefeningen die je helpen van jouw pup de meeste stabiele, gezonde en opgevoede hond te maken. Wat komt er zoal aan bod: impuls controle, balans en coördinatie, gehoorzaamheid, socialisatie en verzorging. Want wij geloven dat juist ook deze tijd heel veel voordelen heeft. Van 1 juni t/m 31 december zullen we nog 2x per week een filmpje posten omdat we denken dat de crisis nog lang niet over is en we jullie zo kunnen blijven inspireren.

Heb je ook een CoronaPuppy en/of een jonge hond? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe wij een pup begeleiden naar een goed opgevoede hond? Meld je dan aan! 

We vragen een kleine bijdrage van €55 die u d.m.v een overschrijving kunt overmaken. Daarna voegen wij je toe aan de groep. 

Online HondenCoach

 

Het is ook mogelijk om online begeleiding te krijgen! Het voordeel is dat het goedkoper is en je geen reistijd kwijt bent. Door middel van skype en videobellen kunnen we elkaar toch zien en krijgen we een duidelijk beeld van het probleem en de situatie. Soms zullen we aan je vragen om filmpjes te maken, maar wij zorgen op onze beurt ook voor beeldmateriaal met de gewenste opdrachten zodat je op je eigen tijd de filmpjes rustig kunt bekijken en oefenen. Deze manier van privé HondenCoaching is net zo effectief als de privé HondenCoaching in de praktijk. 

Van pup tot interventions

 

Ben je van plan om een puppy aan te schaffen om straks mee te kunnen werken in AAI? Of heb je al een puppy en zou je hem graag zo goed mogelijk voorbereiden? Dan bieden wij je graag onze expertise en ervaring aan om je het eerste jaar te helpen bij zo'n goed mogelijk start van zijn carrière. Want een goed begin is het halve werk!

Wij bieden: Een karaktertest, 50 filmpjes met uitleg, 5 privé consulten, 7 online consulten, geschiktheidstest en natuurlijk staan wij het hele jaar klaar voor al je vragen. 

Als je nog een pup moet aanschaffen, dan raden wij aan om de pups te laten testen op geschiktheid. Mandy van Gelder van Hondencentrum WRAF kan u hiermee helpen de juiste keuze te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Workshop Samen 'Zijn': 

 

De workshop Samen 'Zijn' is een leuke 2-daagse workshop en vindt plaats op 13 en 20 juli 2020. Super leuke workshopdagen waarin je leert nog meer een team te worden met je hond. Je leert elkaar nog een beetje extra kennen en vooral jezelf en je hond hierbij te begrijpen en begrijpen waarom dingen gebeuren. Vorig jaar werd deze workshop echt goed ontvangen!

 Workshop Ge'Focus't voor wedstrijdstress: 

 

'Op de training gaat dat wel goed hoor, hij kan het wel!', een veel voorkomende spreuk die ik vaak hoor bij wedstrijden met honden. Ondanks alle trainingen lijkt het soms op wedstrijden niet beter te gaan. Soms ligt de focus vooral op de hond, maar hoe gefocust ben je zelf? Hoe kun je zelf rustig blijven en doen wat je normaal op de training ook doet? Dat leer je in deze workshop ge'FOCUS't! Deze workshop is gedeeltelijk theorie en wordt afgewisseld met praktijkoefeningen met, maar ook soms zonder, hond. De workshop is voornamelijk bedoeld voor de mensen die wedstrijden lopen in alle disciplines van hondensporten. De workshop is van 10.00 t/m 15.00 en is ook op locatie te boeken voor maximaal 6 personen. Wil je liever privé geholpen worden, dat is ook geen probleem. In 2,5 uur tijd heb ik je op weg geholpen of juist dat laatste zetje gegeven waardoor je nu onbezorgd naar wedstrijden durft te gaan. 

Workshops Hooperlevels®

 

Ben je geïnteresseerd in de hondensport Hoopers of wil je graag weten hoe je stapsgewijs je oefeningen moeilijker kan maken t/m hoog wedstrijdniveau? Dan zijn de hooperlevel® workshops wat voor jou! In de ochtend ga je oefenen met de levels en ervaren wat je niveau is en in de middag heb je dan de hooperlevels® examens. Op onze locatie in Amersfoort geven wij Hooperlevel® workshop dagen op:  11 juli, 1 augustus en 10 oktober.  Overigens zijn we ook te boeken om deze workshops op locatie te geven!

  

Sport en spel Coaching

 

Wil je gewoon genieten van de samenwerking tussen jou en je hond? En ben je even inspiratieloos wat je allemaal samen met je hond kunt doen? Of wil je een bepaalde techniek aanleren vanuit de hondensporten Hoopers, Dogdance, Gehoorzaamheid of Dog Assisted Interventions? Wij hebben erg veel ervaring in meerdere disciplines! Je kunt altijd even contact opnemen met ons voor de mogelijkheden zowel in privé- als in groepsverband. 

Wij komen bij je thuis of op locatie, maar je hebt ook de mogelijkheid om in te schijven op één van de volgende dagen op onze locatie in Amersfoort: 29 mei, 12 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni, 10 juli, 21 augustus, 4 september, 16 oktober, 12 november, 11 december 


 

Groepslessen en hondensporten

 

Wilt u graag groeplessen volgen op een gezellig vereniging? De HSVA heeft leuke groepslessen van opvoeding t/m leuke hondensporten. Bij de HSVA staat gezeligheid voorop, gewoon lekker bezig zijn met je hondje! Neem een kijkje op hun site voor meer informatie.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?