U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Honden training 

Privé HondenCoaching

 

Kun jij soms nog wat hulp gebruiken bij het (her)opvoeden van je hond? Wij helpen je graag !

Door middel van de begeleidingsstijl R.I.E.C.H.® helpen we je graag je hond beter te begrijpen en inzicht te krijgen in de hond en zijn gedrag. Wij werken niet met maar één methode, maar geven advies op maat en kijken wat jij en je hond nodig hebben en waar jij en je hond je prettig bij voelen. Door onze jarenlange ervaring en met behulp van R.I.E.C.H.® weten wij wat voor jullie het beste werkt!

Wij komen bij je thuis of op locatie. Vaak krijgen we meer inzicht over het gedrag als de hond in zijn vertrouwde omgeving is. 

Online HondenCoach

 

Het is ook mogelijk om online begeleiding te krijgen! Het voordeel is dat het goedkoper is en je geen reistijd kwijt bent. Door middel van skype en videobellen kunnen we elkaar toch zien en krijgen we een duidelijk beeld van het probleem en de situatie. Soms zullen we aan je vragen om filmpjes te maken, maar wij zorgen op onze beurt ook voor beeldmateriaal met de gewenste opdrachten zodat je op je eigen tijd de filmpjes rustig kunt bekijken en oefenen. Deze manier van privé HondenCoaching is net zo effectief als de privé HondenCoaching in de praktijk. 

Workshop Samen 'Zijn': 

 

De workshop Samen 'Zijn' is een leuke 2-daagse workshop en vindt plaats op 19 en 26 Juli. Super leuke workshopdagen waarin je leert nog meer een team te worden met je hond. Je leert elkaar nog een beetje extra kennen en vooral jezelf en je hond hierbij te begrijpen en begrijpen waarom dingen gebeuren. Je gaat als het ware echt nog een laagje dieper dmv allerlei leuke en unieke opdrachten. Vorigaande jaren werd deze workshop echt goed ontvangen!

  

Workshop/Privé les Ge'Focus't: 

 

'Op de training gaat dat wel goed hoor, hij kan het wel!', een veel voorkomende spreuk die ik vaak hoor bij wedstrijden met honden. Ondanks alle trainingen lijkt het soms op wedstrijden niet beter te gaan. Soms ligt de focus vooral op de hond, maar hoe gefocust ben je zelf? Hoe kun je zelf rustig blijven en doen wat je normaal op de training ook doet? Dat leer je in deze workshop ge'FOCUS't! Deze workshop is gedeeltelijk theorie en wordt afgewisseld met praktijkoefeningen met, maar ook soms zonder, hond. De workshop is voornamelijk bedoeld voor de mensen die wedstrijden lopen in alle disciplines van hondensporten. De workshop is van 10.00 t/m 15.00 en is ook op locatie te boeken voor maximaal 6 personen. Wil je liever privé geholpen worden, dat is ook geen probleem. In 2,5 uur tijd heb ik je op weg geholpen of juist dat laatste zetje gegeven waardoor je nu onbezorgd naar wedstrijden durft te gaan.

Van pup tot interventions

 

Ben je van plan om een puppy aan te schaffen om straks mee te kunnen werken in AAI? Of heb je al een puppy en zou je hem graag zo goed mogelijk voorbereiden? Dan bieden wij je graag onze expertise en ervaring aan om je te helpen bij zo'n goed mogelijk start van zijn carrière. Want een goed begin is het halve werk!

Matina Thomas en Mandy van Laar helpen jullie graag door middel van verschillende privé lessen op maat. Daarbij krijg je gratis toegang tot de facebookgroep CoronaPuppy's waarin het eerste jaar van een puppy tot interventions is te volgen. 

Als je nog een pup moet aanschaffen, dan raden wij aan om de pups te laten testen op geschiktheid. Mandy van Gelder van Hondencentrum WRAF kan u hiermee helpen de juiste keuze te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

 Hulphond Light

 

 Hebben jullie een hond in huis maar ook een gezinslid met 'Special Needs'? En is deze hond een 'gewone' huishond maar willen jullie dat de hond ook extra ondersteuning bied voor het gezin? Dan zijn de privé lessen Hulphond Light wat voor jullie. 

 

Martina Thomas en Mandy van Laar hebben beide veel ervaring op het gebied van opvoeden van honden, maar ook op het gebied van mensen. Wij helpen u graag bij het opvoeden/begeleiden van uw hond binnen het 'speciale' gezin. Zo kunnen wij u helpen met de hond specifieke ( hulphond ) taken leren, maar ook begeleiding bieden voor het hele gezin zoals hoe je als gezin de hond als extra tool kunt inzetten. 

Bij deze lessen krijg je gratis toegang tot de facebookgroep CoronaPuppy's waarin het eerste jaar van een puppy kunt volgen.

 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en meer informatie!

  

Hooperlevels®

 

Ben je geïnteresseerd in de hondensport Hoopers of wil je graag weten hoe je stapsgewijs je oefeningen moeilijker kan maken t/m hoog wedstrijdniveau? Dan zijn de hooperlevels®  wat voor jou!  

Verspreid door heel Nederland hebben wij verschillende gecertificeerde Hooperlevel® instructeurs die die examens mogen afnemen en waar je les kunt volgen via deze methode. Via deze link vindt je meer informatie en kun je vinden wie er bij jouw in de buurt zit!

 

Overigens zijn we ook te boeken om workshops Hooperlevels® op locatie te geven! 

 

  

Groepslessen en hondensporten

 

Wilt u graag groeplessen volgen op een gezellig vereniging? De HSVA heeft leuke groepslessen van opvoeding t/m leuke hondensporten. Bij de HSVA staat gezeligheid voorop, gewoon lekker bezig zijn met je hondje! Neem een kijkje op hun site voor meer informatie.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?