U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Wie zijn wij?


Dokter Snuffel is opgericht in 2011 door Mandy van Laar.

Mandy is kleinschalig begonnen met het inzetten van haar Border Collies Jupiler en Jillz bij mensen met schizofrenie.

Langzamerhand zagen steeds meer mensen de meerwaarde van de inzet van een hond bij verschillende therapieën en interventies en heeft haar werk zich (snel) uitgebreid naar verschillende locaties en meerdere doelgroepen.

Vijf jaar later kon Mandy het werk niet meer in haar eentje aan en is ze, naast haar reguliere werk met haar drie honden, mensen en hun honden gaan opleiden d.m.v haar eigen geschreven opleiding DAI.

Mandy's doel is dat er meer mensen geholpen kunnen worden met de professionele inzet van (Dr. Snuffel) honden.

In 2018 start Dokter Snuffel met de inzet van Dokter Snuffel teams op meerdere locaties en met de oprichting van de Dokter Snuffel Academie voor het verzorgen van opleidingen.

Onze doelen voor 2019 zijn om onze Dokter Snuffel Teams op meer locaties en bij meer doelgroepen in te zetten en nieuwe Teams op te leiden bij de Dokter Snuffel Academie. Daarbij zal Dokter Snuffel één van de eerste zijn in Nederland die geregistreerd staat op ESAAT/ISAAT. Het IVA laat door ISAAT/ESAAT in samenwerking met IAHAIO een curriculum certificeren en is er verantwoordelijk voor dat de inhoud van de cursus die deel uit maakt van dat curriculum voldoet aan de door ISAAT/ESAAT/IAHAIO gestelde eisen. 

 

 

 


Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?