U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


 


Deze organisaties gingen u voor:

 

 - Abrona

- Centraalzorg

- Sherpa

- Amerpoort

- Philadelphia

- Dit koningskind

- Beweging 3.0

- 'S Heeren Loo

De Bilthuysen

- Kwintes

- Warande

- Aeres

- Politie Nederland

 

Bij particulieren thuis mogen wij ook meerdere mensen wekelijks begeleiden.

  

Mandy van Laar


Hallo, ik ben Mandy van Laar en ben in 2011 Dokter Snuffel begonnen. Als kind groeide ik op tussen honden, deed mee aan wedstrijden, liet buurhonden uit en zette mij in voor de dierenbescherming. In 2010 heb ik de opleiding diermanagement afgerond en in 2011 die van paraveterinair en Kynologisch instructeur. Mijn stages zocht ik op het gebied van honden. Bij 't Roedelhof in België leerde ik van Wini Segers te werken met therapiehonden met mensen met een beperking. Daar viel echt het kwartje; wat honden allemaal kunnen betekenen voor mensen! Wini heeft Dokter Snuffel twee therapiehonden geschonken om zelf mee aan de slag te gaan. Zelf heb ik  een broer met ADHD en ben hierdoor ervaringsdeskundige. Elk jaar laat ik mij verder bijscholen in verschillende disciplines zoals Dog Assisted Coach, begeleider Angst voor Honden, specialisatie Autisme, Hoopers, Instructeur hersenwerk ect. Vanaf 2016 geef ik al diverse cursussen omtrent het inzetten van honden in de zorg maar ook ter versterking van de band tussen baas en hond. Verder zorg ik voor behoud van kwaliteit, veiligheid en bijscholing van de Dokter Snuffel Teams en waarborg het welzijn van de Dr. Snuffelhonden. Zelf werk ik nog steeds dagelijks met mijn twee therapiehonden Lizzy, en Tazz, wat ik met veel plezier en passie doe. Al mijn honden zijn opgeleid volgens de BTA-methode van Mandy van Gelder. Tucker is mijn toekomstige therapiehond in opleiding. Je kunt hem ook volgen op facebook! Hierbij stellen ze zich voor:

  

Lizzy

 

Lizzy is een echte knuffelkont. Ze wordt ingezet als aai en contacthond waarbij ze hele sessies mensen kan ondersteunen tijdens hun bezigheden. Lizzy is daarbij erg lief en zacht voor kinderen en heel rustig voor een border collie. Lizzy is echt voor alles inzetbaar wat haar een heel uniek hondje maakt. 

 

 

Tazz

 

Tazz is een Australian Shepherd Teef van vier jaar. Ze is een echte vriendelijke en vrolijke dame. Ze is enorm enthousiast, echt het type blije ei. Tazz is erg van het lichamelijke contact waarbij ze haar hele lichaam in de strijd gooit. Maar ook ballen gooien en spelletjes doen draait ze haar poot niet voor om. 

  

 

Jupiler

 

Jupiler is een hele gevoelige jongen. Hij voelt heel goed je ruimte en energie aan en is daarom uitermate geschikt voor mensen die bang zijn voor honden. Jupiler vind het geweldig om in de spotlights te staan en trucjes te doen. Zo heeft hij al aan meerdere reclames meegedaan zowel op t.v. als in bladen en internet bij voorbeeld bol.com. Jupiler wordt wat ouder en wordt daarom beperkt ingezet als therapiehond.  

 

Tucker

 

Tucker is nog volop in bloei maar een echte aussie. Tucker vindt alles mooi en prachtig en is een hele vriendelijke en zachtaardige beer. Tucker mag nog genieten van zijn jeugdigheid en moet nog veel leren, en zal daarom nog niet worden ingezet als therapiehond. Wil je volgen hoe een therapiehond wordt opgeleid? Volg hem dan op facebook!

 

Mail mij voor meer info: mandy@doktersnuffel.nl

 

 


 

De honden van Mandy van Laar worden wij gesponsord door Profine diervoeding, een heel natuurlijke keuze, om ze gezond en fit te houden.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?