U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

DAI Academy 

Sinds augustus 2021 is de DAI Academy gelanceerd. Bij DAI Academy kunt u terecht voor alle informatie over cursussen, opleidingen, bijscholingen, verdiepingscursussen,... die u kunt  volgen in verband met Dog Assisted Interventions. 

DAI Academy is onderdeel van Dokter Snuffel.

  

Opleidingen

Bij de DAI Academy kan je verschillende opleidingen en bijscholingen volgen. Denk hierbij aan de opleiding van Dog Assisted Interventions - de basis (level 1) of verdieping (level 2),...  voor als je zelf aan de slag wil gaan met jouw hond, maar nog niet de know-how hebt. Bij de opleidingen krijg je veel informatie en leer je je eigen hond inzetten bij verschillende interventies. Dit kan bijvoorbeeld zijn om straks als bezoekteam aan de slag te gaan bij verzorgingstehuizen of andere instellingen. Maar deze opleiding is ook uitermate geschikt als mooie basis voor het professioneel inzetten van je hond op je werk als coach, psycholoog, leraar, fysiotherapeut, etc.

 

Verdiepingscursussen en bijscholingen

Naast opleidingen bieden we ook nog tal van leuke, losstaande cursussen, bijscholingen, verdiepingsdagen en workshops aan die je met of zonder je hond kan volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de verdiepingscursus werken aan faalangst met inzet van honden. Of de verdiepingscursus angst voor honden, 'special needs'. Of misschien heb je wel meer behoefte aan een bijscholing van "kijk en vergelijk" DAI meekijkdagen of "Acteer en Leer" DAI oefendag. Wie weet wil je nog wel wat anders. Alle mogelijkheden kan je terugvinden op de website van DAI Academy.

  

Samengevat...

Bij DAI Academy kan je terecht voor alle cursussen en opleidingen met betrekking tot Dog Assisted Interventions. Wil je daar zelf mee aan de slag gaan of ben je net op zoek naar bepaalde bijscholingen of verdiepingscursussen om jouw werk met DAI verder uit te bouwen en beter te maken? Dan is DAI Academy wat voor jou! Ga zeker kijken op de website!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?