U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

Dog Assisted CoachingHonden zijn specialisten op het gebied van non-verbale communicatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij vaak feilloos aanvoelen hoe je gemoedstoestand is en daarop reageren. Honden kunnen je daarbij verrassen. Zij voelen wat wij allang hebben weggestopt. Honden liegen nooit en laten zien hoe jij je werkelijk voelt.

 

Coachsessie privé

Coachsessies worden gegeven door afgestudeerde coaches op een eerlijke, rustige en ervaringsgerichte manier. Je zal zelf je antwoorden vinden op je vragen en een hond zal je daarbij helpen. In een coachsessie zal je allerlei leuke opdrachten met de hond mogen doen. Aan de hand van de opdrachten zal je tegen bepaalde dingen aanlopen, maar zullen ook je eigen kwaliteiten aan het licht komen. De opdrachten kunnen gaan van parcoursjes lopen, hersenwerkjes maken tot een wandeling in het bos. Eigenlijk is alles mogelijk met deze vorm van coaching. Coaching is voor alle leeftijden, van jong tot oud!

 Je kunt denken aan een coachsessie als je last hebt van een bepaalde angst, gespannen bent, frustraties hebt, geen rust meer kan vinden, altijd bezig bent, levensvragen hebt die je altijd bezig houden, geen zelfvertrouwen hebt, niet weerbaar bent, je kwaliteiten wilt ontdekken, je nog in een rouwproces zit van een overleden dierbare,  je beter leiding wilt kunnen geven op je werk etc. Alles is mogelijk bij de privé coaching. We kunnen deze coachsessie doen op locatie, bij je thuis of één van onze locaties.


 

Dog Assisted Coaching voor organisaties en groepen

DAC wordt ook gegeven in groepsverband, bijvoorbeeld voor bedrijven en/of organisaties. Wil je een team beter laten samenwerken en/of inzicht laten krijgen in hun taak in de groep? Zijn er strubbelingen en/of wil je de band van het team versterken? Dan is DAC echt iets voor jullie! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?