U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

Dokter Snuffel Teams 

Een 'Dokter Snuffel Team' bestaat uit een Dr. Snuffel hond en een vaste begeleider. Alle Dokter Snuffel Teams zijn goed opgeleid en werken volgens de nieuwste internationale eisen.

Elk Dokter Snuffel Team heeft zijn eigen kernkwaliteiten als team, net als zijn valkuilen, uitdagingen en allergieën. De Dokter Snuffel begeleiders zijn zo opgeleid dat ze precies weten hoe ze het beste gebruik kunnen maken van hun kwaliteiten, maar weten ook bijvoorbeeld welke doelgroep wel of juist niet bij hen past. Zo kunnen ze de kwaliteit en de veiligheid van de sessies waarborgen. Maar vooral het welzijn van zowel de hond als de mens vinden wij heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat het juiste Dokter Snuffel Team gematcht wordt aan de juiste klant, zodat elke partij zo optimaal mogelijk kan genieten van onze samenwerking. 

Alle Dr. Snuffelhonden hebben een geschiktheidstest gehad en worden jaarlijks herkeurd. De teams zijn te herkennen aan de zwarte halsdoeken met de Dr. Snuffelhond erop en de heuptasjes met het Dokter Snuffel logo. 

Wij stellen u graag de volgende Dokter Snuffel Teams voor:

 

MandyMartinaAnnika, MattanjaSaskiaDominique, Catharina, Elly, Marieke , Tiny , Tine, Monique, Mike, Kitty, Ingrid en Mirrthe.

 

Wil je samen met je hond ook als Dokter Snuffel Team aan het werk en woon je in regio Amersfoort? Mail dan voor een aanmeldingsformulier naar info@doktersnuffel.nl                                                    

Niet elke hond kun je zomaar inzetten voor Dog Assisted Interventions! Je hond moet bijvoorbeeld een geschikt karkater hebben, een degelijke opvoeding en socialisatie, het leuk vinden om met mensen contact te maken, sociaal zijn, tegen een stootje kunnen en overgaan op tolereren als iets even minder prettig verloopt. Je hond meenemen naar instellingen geeft risico’s waar je in eerste instantie vaak niet bij stilstaat, maar die wel grote gevolgen kunnen hebben voor mens en dier! Ook de handler moet daarom een goede opleiding hebben afgerond om zo te leren hoe hij/zij zijn hond zo veilig en hygiënisch mogelijk kan inzetten. Dat betekent dat je de hond heel goed moet kunnen ‘lezen’ en overzicht moet kunnen bewaren over de cliënt, hond en eventuele begeleiding. Dit kun je alleen als jij en je hond echt op elkaar kunnen vertrouwen en heel goed samenwerken. De handler moet ook kennis van en affiniteit hebben met de doelgroep, zich steeds bijscholen, op de hoogte zijn van de regels en wetten omtrent DAI en continu het welzijn van mens en hond monitoren. Je hond inzetten is dus een hele verantwoordelijkheid en is veel meer dan gewoon je hondje meenemen en laten aaien! Onze Dokter Snuffel Teams worden gesponsord door Profine diervoeding, een hele natuurlijke keuze. Zo kunnen wij onze Dr. Snuffelhonden fit en in goede gezondheid houden en verantwoorde koekjes geven. Johnson Petfoods, bedankt!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?