U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

Catharina van Klaveren


Graag stel ik me even voor: Ik ben Catharina van Klaveren en toen ik tijdens mijn werk op het Kinderdagverblijf voor kinderen met een beperking mijn Golden Retriever Banjer mee mocht nemen, merkte ik al dat alleen al de aanwezigheid van een hond een belangrijke factor is die veel kan betekenen voor mensen. 

Het leuke is dat het werken met mensen en honden een combinatie is van mijn werk en mijn hobby. Ik werk als therapeut in het Speciaal Onderwijs en ben al een flink aantal jaar met veel plezier gediplomeerd lesgeefster op de hondenclub in mijn woonplaats.  Met de Golden, Buddy, train ik apporteren en GG en met Doerak, de doodle, train ik combisport en GG.
Omdat het werken met mensen en honden voor mij de allerleukste baan is die ik me kan wensen, heb ik in 2013 mijn praktijk "Spel met Zorg" opgezet. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nascholing en zo kwam ik Mandy tegen die me vroeg om samen te werken voor Dokter Snuffel.
Dat doen we graag, want door de inzet van mijn honden wil ik bijdragen aan de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen en (jong) volwassenen. Wat bijzonder om daar deel van uit te maken! Ook verzorg ik sinds januari 2020 bijscholingen bij de Dokter Snuffel academie.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?