U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Els Water


 

Ik ben graag bij Bowie en Bowie lijkt mij ook wel te mogen. Samen op pad is leuk, maar samen op pad om anderen een leuk moment te bezorgen is nog veel leuker. Wij zijn beiden vrolijk van aard en houden wel van een geintje. Maar we kunnen beiden ook rustig, afwachtend zijn. Ik wil graag naar de ander luisteren, meer te weten komen over wat de ander bezighoudt, Bowie luistert mee, valt in slaap of gaat lekker snuffelen. We zijn beiden nieuwsgierig. Bowie houdt duidelijk meer van snuffelen dan ik doe, maar ik verstop weer graag dingen. Wij houden van mensen, vinden het leuk om ons te blijven ontwikkelen, om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten.


We hebben samen de opleiding DAC bij Pets4Care gevolgd en vervolgens een cursus ‘rouw en verlies’. Mijn doel is om samen met Bowie ‘geniet momentjes’ uit te gaan delen via dokter Snuffel. Ik hoop dat onze aanwezigheid vreugde en motivatie teweeg gaat brengen bij eenieder die dit nodig heeft.


Bowie is een Irish Soft Coated Wheaten Terriër van 2 jaar oud.
Ik ben Els Water, begeleidster op een zorgboerderij en 55 jaar jong. We kijken er naar uit om u, jou, jullie te ontmoeten.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?