U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Ineke van Rooijen


 

Ik ben Ineke van Rooijen en samen met mijn hond Lemon (kruising labrador x golden retriever) vorm ik een team. Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en ik woon in Amersfoort. Vanuit mijn passie voor honden en kinderen en de interactie tussen hen is Kyno & Co ontstaan. Graag helpen Lemon en ik kinderen die angst hebben voor honden en geven wij op school workshops over hondentaal. Mijn kwaliteiten die ik hiervoor inzet zijn: het aanvoelen van en aansluiten bij het kind wat me in staat stelt om een veilige sfeer te kunnen creëren, mijn oprechte interesse in het kind, mijn humor en mijn openheid en last but not least mijn passie voor dit werk.

Lemon is een enorm lieve en stabiele hond, met voor kinderen een hoog knuffelgehalte. Hij is heel betrouwbaar, gehoorzaam en ook nieuwsgierig. Hij is echt mijn maatje en wil heel graag voor en met mij werken. Iedere dag weer geniet ik enorm van hem!

Bij Dokter Snuffel zetten wij ons graag in om kinderen met angst voor honden te helpen.  Ik vind het een eer dat Mandy ons gevraagd heeft om als Dokter Snuffel Team te werken en met heel veel plezier doen wij dit dan ook. Team Kyno & Co werkt in een straal van 80 km rondom Amersfoort.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?