U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

Ingrid Schrijner


 

 

Ik ben Ingrid Schrijner en samen met mijn Coton de Tuléar Blizz zijn wij het team van Schrijner Hond Interventies.

 

Na jaren te hebben gewerkt in de openbare accountancy, ben ik daarna aan de andere kant van de tafel verder gegaan met het verzorgen van financiële administraties in het bedrijfsleven.

 

Sinds 2011 ben ik voor mijzelf begonnen en eigenaar van een administratiekantoor.

 

Blizz is een Coton de Tuléar. Hij is zachtaardig, speels en wil graag geaaid worden.

Blizz is een rustige, sociale en intelligente hond. Het samen ondernemen van activiteiten vindt hij leuk. Spelletjes en wandelen zijn favoriet.

Bij het werken met Blizz, toont hij ook zijn eigenzinnige kant. Binnen bepaalde grenzen zal ik hem de vrijheid moeten geven op eigen houtje de ruimte te kunnen verkennen waarin wordt gewerkt.

 

Van 2012 tot en met 2021 bezocht ik mijn moeder in een verzorgingshuis, op een gesloten afdeling voor mensen die lijden aan diverse vormen van dementie. Regelmatig nam ik Blizz toen mee en merkte dat dit leuke interacties bij bewoners uitlokte.

 

Sinds september 2021 bezoek ik iedere week een vrouw die een beroerte heeft gehad en als gevolg daarvan minder valide is geworden. Blizz en deze vrouw genieten daar zichtbaar van.

 

Deze ervaringen hebben mij ertoe gebracht hiermee wat meer te willen gaan doen.

 

Om Blizz beter te kunnen gaan ‘lezen’ en zijn signalen beter te gaan begrijpen, ben ik begonnen met de opleiding aan de DAI academy.

 

Inmiddels zijn wij geslaagd voor de opleiding level 1 van de DAI academy en hebben wij ook de PADA test met goed gevolg afgelegd. Wij zijn nu bezig met de opleiding level 2 van de DAI academy.

De cursussen Balans & coördinatie, DAI bij ouderen met dementie en Kijk & Vergelijk staan reeds ingepland om te gaan volgen.

 

Sinds maart 2022 bezoek ik met Blizz dementerende bewoners en probeer dan met opdrachten verstopt in een dobbelspel waarbij Blizz een actieve rol speelt, deze bewoners spelenderwijs in beweging te krijgen. Wij sluiten dan af met een muzikaal intermezzo door Blizz en mij samen. Je ziet de mensen genieten!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?