U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Windbaan 58

3893CJ Zeewolde

 


  

Saskia Dijkhuis


Ik ben Saskia Dijkhuis en natuurlijk ben ik ook stapelgek op dieren. Ze spelen in mijn vrije tijd en werk de hoofdrol, samen met hun eigenaren.

Als paraveterinair en later als veterinair praktijkmanager in een dierenkliniek en medeoprichter en coördinator van de Dierenambulance heb ik vaak kunnen meemaken hoe bijzonder de band is van dieren en hun eigenaren.

Daarnaast heb ik een speciale interesse in het gedrag  van honden en  paarden. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd over dit gebied.

 

Via Mandy heb ik kunnen ervaren hoe het is om je eigen dier in te zetten bij therapie ondersteuning. In dit geval was dat Keetje, mijn kleine 18-jarige Shetlander. Zij mocht een middag mee naar een bejaardentehuis en wat was dat een bijzondere ervaring!

 Ik vond het geweldig om die glimlach op mensen hun gezicht tevoorschijn te zien  komen. En dat allemaal dankzij onze dieren.

Thuis zijn er 3 honden: Harry - een Briard teefje,  een echte mensenhond -, Aagje - de kleine, maar dappere Yorkshire Terriër - en Maus - de gevoelige Alt Deutsche Hutehund. Op stal staan Keetje de Shetlander en Guiño en Muña, allebei Spaanse paarden. Naast honden en paarden hebben we ook nog een poes en kipjes.

Sinds maart 2020 ben ik ook Dog Assisted Interventions Instructeur voor Dokter Snuffel en geef ik de EHBO voor honden.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?