U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden

 


  


Twanneke Hertsenberg

Mijn passie voor honden was er al vroeg. Ik ben vanaf mijn geboorte opgegroeid met  honden. Toen mijn opa en oma in hun eerst Groenendaeler kregen was ik verkocht. Zo’n hond wilde ik later ook. Maar wat is nu 1 hond? Dus kwamen er al snel meer bij en na jaren Groenendaelers nu ook mijn lang gewenste Schipperke. Met mijn eigen honden train ik altijd graag voor verschillende sporten. Ik ben kynologisch instructeur, bijna afgestudeerd als Kynologisch gedragstherapeut en heb nu een fantastische hondenbaan waarin ik handler en hond als zorgduo in de ouderenzorg begeleid.

Toen ik met Mandy van Laar van Dokter Snuffel in contact kwam leerde zij mij een hele nieuwe vorm van het met honden samen zijn. Gebaseerd op echt zien wie je hond is, wie jij bent, hoe jullie samen zijn en hoe je samen het beste tot je recht komt zonder daarbij jezelf en je eigen ruimte uit het oog te verliezen. Ik zag wat er gebeurde en het raakte me, dit is waar het houden van honden in de essentie omgaat!

 

Als team proberen Borre en ik ouderen en dementerenden een mooi moment op de dag te bezorgen. Gewoon een fijn moment met aandacht en een glimlach. Wat meestal best goed lukt omdat Borre zijn verschijning en acties vaak al een glimlach veroorzaakt. Borre is nieuwsgierig en geïnteresseerd en maakt makkelijk contact, hij voelt goed aan of zijn aanwezigheid gewenst is. Hij kan makkelijk dichtbij en in je persoonlijkezone komen en maakt daar handig gebruik van tijdens de bezoekmomenten.

 

Wij vinden het hartstikke leuk dat we gevraagd zijn om plaats te nemen in het Dokter Snuffel team en hebben heel veel zin om voor Dokter Snuffel aan de slag te gaan!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?