U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Hooperlevel® InstructeurDe opleiding Hooperlevel® Instructeur is voor elke kynologisch instructeur die hoopers geeft en/of wil gaan geven. De hooperlevels® geven structuur aan je lessen en zorgen voor een duidelijke en logische opbouw. Als je nog geen ervaring hebt met het aanleren van de toestellen adviseer ik je om eerst even contact met ons op te nemen zodat we een aangepast programma kunnen maken of eventueel eerst een andere opleiding kunnen adviseren. 

In de meeste opleidingen wordt er vooral aandacht besteed aan hoe je hoopers aanleert. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Ook zie je daar al gauw dat er kleine parcoursjes worden gelopen waarbij mensen mee moeten lopen, omdat het eigenlijk nog te lastig is en/of de hond het nog niet beheerst.

De hooperlevels® zorgen voor een duidelijke opbouw van 10 technieken die je in de hoopers tegen komt, namelijk: Start, weg, links, rechts, vooruit, go, round, langs, slalom en de tunnel. Alle tien technieken zijn weer onderverdeeld in 10 levels. Level 1 is het gemakkelijkste level en is in één les of workshop te behalen. Level 10 is het moeilijkste level en is echt alleen te behalen door de beste van Nederland! Door alle tien levels te doorlopen kun je goed zien op welk niveau je zit qua technieken en zie je ook onmiddellijk op welke techniek je nog wat kunt oefenen. Om verder te kunnen komen geldt tenslotte: meten = weten!

De Hooperlevels® stimuleren mensen om op techniek te trainen en hierbij stil te blijven staan. De hond moet echt leren nadenken en de baas houdt plezier in het trainen omdat je stapje voor stapje beloond wordt als je weer een level verder bent. 

Als je Hooperlevel® instructeur wilt worden, volg je een online training met drie keer een skype sessie waarbij de hooperlevels aan je worden uitgelegd en waar je direct vragen kunt stellen. Je krijgt dan alle hooperlevels toegestuurd via e-mail en zal opdrachten moeten maken en filmen. Je wordt daarna toegevoegd aan een Facebook groep, zodat we met zijn allen met elkaar kunnen sparren en elkaar kunnen helpen. Ook hier zal ik je vragen beantwoorden als je dat nodig hebt. Je krijgt ook een vermelding als Hooperlevels® Instructeur hier op de site! Je mag als Hooperlevel® Instructeur zelf diploma's voor de levels uitgeven ( wel onder het format wat je krijgt toegestuurd ) om de cursisten gemotiveerd te houden.

Gun jij je cursisten een nieuwe hooper-boost en gun je hen om net zoveel succes te behalen in de hoopers als Mandy van Laar? Meld je dan snel aan!

 

Opleiding Hooperlevel® instructeur kost € 195,- inclusief BTW en lidmaatschap van de Facebook groep

  

Hooperlevel® Instructeurs

 

Mandy van Laar van Dokter Snuffel, Leusden

David Fagan van HSVD, Dronten

Angela Lucas van Hooperholics South UK, Eastbourne England

Tine Arets van Therapy4dogs, Beerse, Belgie

Esther Zwaagstra van Esthers Hondenschool, Opeinde

Sandra Wierda Sandrawierda@icloud.com ,Wijnjewoude

Andrea Dietz van KCWF, Heerhugowaard

Wilma Nieboer wsinot@hotmail.com, Keybo in Winschoten en Rhede Deutschland

Dave Southern van Hooperholics South UK, Londen England

Steph Berry van Hooperholics South UK,  Brighton England

Bernadette Matthys HOCA, Langdorp Belgie

Nicky Barendrecht - Jenken van de Alphense Honden Club , Alphen aan den Rijn

Aafke Snijder van Dog ventures, Zuidlaarderveen

Arienne Blokdijk van Hondenschool King Coachng, Den Helder

Veronique de Boer van KC Zoys, Amersfoort

Annick van de Wiele van Hondenkat.be, Roeselare Belgie

Linda Oosting van Hondeneducatiecentrum, Vries

Miranda Splinter - groen van Jehondweetwaarom, Apeldoorn

Saskia van den Heuvel - Stuurman van Dogcenter4U, Barger-Compascuum

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?