U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dokter Snuffel


Contactinformatie

Mandy van Laar

info@doktersnuffel.nl

Tel: 0621950581 

  

Locaties: 

Karel van ginkelstraat 9
3832 LH Leusden
 
Sportpark Zielhorst 4
3822ZT Amersfoort

 


  

Opleiding R.I.E.C.H® instructeur 

R.I.E.C.H® is een Coachhandleiding om mensen te begeleiden met hun hond. Door R.I.E.C.H® leren ze echt begrijpen waar problemen vandaan komen. Doordat ze beter inzicht krijgen in wat er speelt, willen eigenaren zelf dingen veranderen. Nadat je R.I.E.C.H®  hebt doorgenomen met de eigenaar kun je daarna de geschikte trainingsmethode zoeken die past bij die combinatie of krijg je misschien zelf wel een heel ander beeld van wat er zich afspeelt tussen jou en je hond. Voor Dog Assisted Coaching is deze coachtool ook zeker een aanrader!

 R.I.E.C.H® staat voor Ruimte, Ik/jezelf zijn, Erkenning, Communicatie en Hiërarchie. Op de Facebook van Mandy's Matrix kun je een beetje een idee krijgen van R.I.E.C.H®. Daar worden door middel van deze manier verschillende onderwerpen onder de loep genomen. 

Om R.I.E.C.H® Coach/instructeur te worden word je toegevoegd aan een speciale besloten Facebook groep. In deze groep zullen alle filmpjes, uitleg, lesmap en voorbeelden te vinden zijn. De filmpjes en de lesmap kun je op je eigen tijd doornemen. Wanneer je een onderwerp hebt afgerond, krijg je een opdracht. Je krijgt na elke afronding van een onderwerp en de opdracht een sessie van 20 minuten via skype of whatsapp om zo eventueel vragen te stellen. Op die manier kunnen wij ook het proces mee bewaken en opvolgen. Als die opdracht met een voldoende is afgerond kun je door naar het volgende onderwerp. Als je alle vijf onderwerpen hebt gehad zoek je zelf drie casussen die je helemaal uit gaat werken op de R.I.E.C.H® manier. Ook deze worden 20 minuten per casus via skype of een andere online manier besproken.  

Je hebt in totaal dus 3,5 uur privé begeleiding van ons, ongeveer 3 uur aan studiemateriaal en ongeveer 7,5 uur huiswerk. Je hebt altijd toegang tot de Facebookgroep waar je ook altijd vragen kunt stellen. 

Als alle casussen met een voldoende worden afgerond, krijg je een diploma en kun je jezelf R.I.E.C.H® Coach/ instructeur noemen. Onderaan deze pagina krijg je een link naar jouw website. Tijdens het gehele proces kun je vragen stellen, krijg je voldoende begeleiding en kun je elkaar ook helpen in de Facebookgroep. 

Wij denken dat R.I.E.C.H® de handleiding moet zijn voor elke coach, instructeur en gedragstherapeut om zo dieper te kunnen kijken waar problemen vandaan komen! 

 

De opleiding R.I.E.C.H® instructeur kost € 275,- inclusief BTW. 

R.I.E.C.H® instructeurs

 

Mandy van Laar                 Doktersnuffel.nl

Tine Arets                            Therapy4Dogs.be

Arienne Blokdijk               KingCoaching.nl

Wendy van de Mortel      HappyFellowCreatief.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?